Címlap AJTP AJTP híradó Ismerkedés az AJTP-be jelentkező diákokkal
Ismerkedés az AJTP-be jelentkező diákokkal PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 04. hétfő, 18:34

Az idei középiskolai felvételi 2019. január 18-19-én zajlott a Türr István Gimnázium és Kollégiumban az Arany János Tehetséggondozó Programban jelentkezők számára.

Két nap alatt sok-sok érzelmen estek át a program várományos diákjai. A pénteki megmérettetés és a finom vacsora után a kollégiumban oldottuk a hangulatot. Az ismerkedő foglalkozás és a változatos, kreatív játékok gyorsan felszabadultabbá tették a légkört. A gyerekek a feladatok során megtapasztalhatták és felfedezhették akár önmagukon is, hogy mennyire fontos a közösségben való együttes gondolkodás, a másikra való figyelés. Igyekeztek minden feszültséget kizárva helytállni és találékonyságukat megmutatni az Activity, a Színjátszó kör, a Twister, és a Kreatív sztori játékok alatt.
A felvételizők könnyedén és magabiztosan építettek barátságokat. Sokak számára ez könnyű feladat volt, hiszen a hetedikeseknek szervezett nyári táborban már megismerhették egymást. A felvételit segítő, idősebb „Aranyos” tanulóink erőteljes bíztatásával és támogatásával kezdhettek neki a szombati írásbeli és szóbeli vizsgának. Várjuk a következő találkozást!



Módosítás dátuma: 2019. február 04. hétfő, 18:59
 


Joomla!. XHTML and CSS.