Címlap
Curie Kémia Környezetvédelmi Emlékverseny PDF Nyomtatás E-mail
2019. május 06. hétfő, 22:22

A Curie Kémia Környezetvédelmi Emlékverseny Országos döntőjén 3 csapatunk vett részt. A szolnoki döntő két napos volt. Az írásbeli fordulót követte a prezentációk bemutatása a levegőszennyezés egészségügyi hatásairól.

Emellett kellett dokumentációt készíteni szórólap formájában, amit külön értékeltek. Ebben a kategóriában 2. helyezést ért el a 11.G csapata: Bodó Angelika, Endrész Balázs, Présing Zsófia.

Az összesített eredmény alapján a 8. helyen végeztek. A 11. A csapata: Horváth Dávid, Kutchera Ágnes, Takács Eszter a 10. helyezést érték el. Harmadik döntős csapatunk a 9.A osztály tagjai: Kőszegi András, Radványi Nóra, Sterner Dóra a 9. helyezést érték el. Az egyes kategóriákban csak azok juthattak a döntőbe, akik a területi döntőn jól szerepeltek, és a legjobb 10 pontszámot elérték. A versengő csapatok levelezős fordulókkal vívhatták ki a területi fordulóba jutást. Itt 100-150 csapattal versengett a döntőbe jutásért. Az egész éven át tartó felkészülés jutalma lett az országos döntő, aminek eredményeihez gratulálunk!


Módosítás dátuma: 2019. május 06. hétfő, 22:27
 


Joomla!. XHTML and CSS.