Címlap AJTP AJTP híradó Kenus élmények festői környezetben
Kenus élmények festői környezetben PDF Nyomtatás E-mail
2019. június 05. szerda, 19:07

2019. május 24-25-26. (péntek-vasárnap) programhétvége. Pénteken május 24-én indultunk Ásványráróra, a szigetközi evezős barangolásra.

Amikor odaértünk egy meseszerű látvány fogadott bennünket a természetben. Érkezésünk után kimentünk a vízre evezni. Nagyon hangulatosan és jókedvűen telt a kenukban eltöltött egy-két óra. Megtapasztaltuk az evezés élményét. Este tetőfokára emelkedett a hangulat, hiszen csapatépítő jellegű volt az egész hétvége. Zenét hallgattunk, énekeltünk és táncoltunk éjfélig.

Szombaton reggeli után újra vízre szálltunk és izgalmas kalandozásban volt részünk. Egy híd alatt a csónak aljába kellett feküdnünk, hogy átjussunk alatta, de előfordult, hogy ki kellett másznunk a kenuból a vízen, hogy egy kidőlt fán átjussunk. Egész vicces volt.

A túravezetőnk, Gábor nagyon jól tudott bánni a gyerekekkel, végig csak viccelődött velünk. Valahogyan megtudta, hogy születésnapom volt és meglepett egy tortával. Ezen a gesztuson annyira megilletődtem, hogy elsírtam magam. Megkedveltem és kicsit hiányzik is.

Este kísérő tanárainkkal biliárdoztunk. Gyuri bácsi és Attila bácsi azt mondták régen játszottak, mégis elvesztettük a játékot. Ennek ellenére egy örök emlék marad, amit sosem felejtek el. Aznap este ugyanúgy mulattunk, mint a megelőzőn.

Vasárnap délelőtt élveztük még egy kicsit a természet adta nyugalmat a vízen. Azután összepakoltunk és elindultunk haza. Nekem kicsit nehéz volt a búcsúzás. Szívesen visszamennék jövőre is. Remélem, Gyuri bácsi lehetővé teszi ezt nekünk.


Fülep Diána 10. F osztály

Módosítás dátuma: 2019. június 05. szerda, 19:18
 


Joomla!. XHTML and CSS.