Címlap AJTP AJTP híradó Zánkai Erzsébet-tábor
Zánkai Erzsébet-tábor PDF Nyomtatás E-mail
2019. szeptember 23. hétfő, 20:56

2019. augusztus 18-án, a pápai vasútállomáson gyülekeztünk. Több mint négy óra vonatozás után megérkeztünk Zánkára. Dotto („gumikerekes sétavonat”) jött értünk, hogy elszállítson minket a tábor bejáratáig.

A szervezők nagyon kedvesen fogadtak minket, majd elmentünk a szállásra. Mindannyian elégedettek voltunk a „téli szállás” szobáival, amelyek a következő néhány napban az otthonunk voltak. Már az első napon megismerkedhettünk a „TESOK”-kal – tanár szakos önkéntes egyetemi hallgatókkal -, akik rendkívül segítőkészek voltak.  A programok között szerepelt a tábornyitó ceremónia, sportfoglalkozások, disco, kalandpark, éjszakai túra, lézerharc, sárkány- és sétahajózás.

A tábornyítón különféle fellépők adták elő produkcióikat. A kalandparkban lehetőségünk nyílt falat mászni és akadálypályán keresztülmenni. (Az én személyes kedvencem a sárkányhajózás volt.) Reggelente a „TESOK” csapata tartott nekünk tornát, és közölték a napi feladatunkat. A pacsinap alkalmával sok új barátra tehettünk szert. Az étel változatos és ízletes volt. Sajnos a búcsútábortűz az időjárási viszonyok miatt elmaradt, de így is kellemesen telt az utolsó napunk. A táborzáró hihetetlenül hangulatos volt.

Másnap reggel elindultunk az állomásra. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy mindenki nagyon jól érezte magát a táborban, amely életre szóló élményt nyújtott nekünk.

Meiczinger Elizabet
9. AJTP

Módosítás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 21:02
 


Joomla!. XHTML and CSS.