Címlap AJTP AJTP híradó AJTP online 7-es tábor
AJTP online 7-es tábor PDF Nyomtatás E-mail
2020. július 20. hétfő, 20:07

A Türr István Gimnázium és Kollégium kollégiumában minden évben a tanév befejezése után, júniusban szervezünk egy hetedikes tábort, hogy segítsünk a diákoknak a megfelelő iskolaválasztásban.

Ilyenkor bemutatjuk intézményünket, elmegyünk várost nézni, beszélgetünk, játszunk, és önismereti foglalkozáson veszünk részt. Ha jó idő van, akkor nem hagyjuk ki a strandot sem! A járványveszély miatt idén sajnos más volt a helyzet. Az Arany János Tehetséggondozó Program iránt érdeklődők hetedikes tábora kicsit más volt, mint az eddigiek. Hogyan is tudtuk megvalósítani az online tábort?

Tartalmasan, hiszen a visszajelzések alapján nagyon tetszett a diákoknak. A segítők és a pedagógusok mindent megtettek, hogy jobbnál jobb információkkal, feladatokkal forduljanak az általános iskolások felé. Kahootoztunk, ahol a dobogósoknak ajándékkal is készültünk, élő videókat néztünk a gimnáziumról, a kollégiumról, Pápa városáról, sőt még néhány kollégista elmondta pozitív tapasztalatait, véleményét is az Arany János Tehetséggondozó Programmal kapcsolatban a türrös discordon keresztül. A segítők beszélgettek és meséltek a táborozóknak a kollégium előnyeiről, a szakkörökről, a bentmaradós hétvégékről, az anyagi támogatásokról és a külföldi kirándulásokról is.

Sajnáljuk, hogy nem találkozhattunk élőben, mert szívesen megismertük volna őket személyesen is, ám ősszel az online táborozókat (és még sok más nyolcadikos diákot is) hatalmas szeretettel várunk.


Módosítás dátuma: 2020. július 20. hétfő, 20:15
 


Joomla!. XHTML and CSS.