Címlap
Kenutúra PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 18. vasárnap, 20:53

Kedves Diákok!

Szeretettel hívunk és várunk benneteket egy izgalmas táborozásra a Szigetközbe, /Dunasziget - Kisbodak – Ásványráró/ egy kb. 60 km-es kenutúrára.

Időpont: 2018. június 22-28.

Költség: 21.000 Forint / Szállás, étkezés, programok /  + Az oda és visszautazás költségei

Elhelyezés:

Kiépített sátortábor (sátor fekhellyel, közösségi helyiség, hideg-meleg vizes zuhany, WC, étkező helyiség). Hálózsákot hozni kell!

Ellátás:

A megérkezés napján vacsorától (érkezéskor italt és gyümölcsöt kapnak a résztvevők) a hazautazás napjának reggeléig (az utazás időtartamára hideg csomagot biztosítunk) napi háromszori étkezés.

Programok:

Dunasziget a túra első megállója, ahol két éjszakát tölt el a csapat. A hely sajátossága egy hegyipatak tisztaságú szívárgó ág, amelyen igazi különleges élmény a kenuzás. A csillagtúrázások között sok szárazföldi program várja az ideérkezőket. Egy interaktív kiállítás keretében, a ViziVándorok megismerhetik a környék élővilágát. Továbbá a vízparton akár kipróbálhatják az ARANYMOSÁST is. Ezek mellett vízminta vétellel kielemezhetik annak tisztaságát, összetételét. A tudományos megfigyelésektől könnyen megéhezik az ember, ezért este Lecsófőző verseny a program, ahol a legjobb gurmé szakácsokat oklevéllel jutalmazzuk.

A reggeli után Kisbodak a következő úti cél. A sportolni vágyóknak lehetőségük van strandröplabdázni, tollasozni, focizni. Érdekes programként a gátőrház látogatást ajánljuk, ahol a Vízivándorok többet megtudhatnak a vízszabályozásról, és betekintést nyerhetnek a gátőrök mindennapi életébe. Egy kisbodaki éjszaka eltöltése után irány a következő állomás.

A harmadik nap célja Ásványráró, ahol két éjszakát tölt el a csapat. Itt megannyi program várja őket: strandröplabda, tollas, foci, lovaglás, akadálypálya. Azok, akik elég bátrak, és ki merik engedni a hangjukat alkalmuk nyílik megragadni a mikrofont egy karaoke est keretében. A programok között van továbbá a tűzoltó bemutató is, ami általában a fiúk kedvelt programja. A túra lezárásaként pedig még egy különleges program: a banános motorcsónakozás! Erről nem is érdemes többet mondani, az élmény önmagáért beszél!

A programon 20 diák vehet részt, ezért a jelentkezés sorrendje fogja eldönteni a részvételt!

Várjuk úszni tudó, kalandvágyó diákok jelentkezését!

https://youtu.be/VA591FqGNlM

Módosítás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 21:01
 


Joomla!. XHTML and CSS.