Címlap
A 7.G osztály a mosonmagyaróvári Futura Természettudományi Élményközpontban járt PDF Nyomtatás E-mail
2019. szeptember 08. vasárnap, 19:37

Szeptember 6-án a mosonmagyaróvári Futura Természettudományi Élményközpontban volt a 7.G osztály. Reggel 8:00- kor indultunk a Sportcsarnok elől és másfél óra buszozás után meg is érkeztünk a régi magtárból újjá varázsolt épület elé.

Egy kis várakozás után bemehettünk az épületbe és lepakolás után mindenki egy kis sárga karszalagot kapott. Az osztály két részre osztása után az egyik 10:30-kor, míg a másik fél órával később nézhette meg a Planetáriumot. Egy nagy sátorban elhelyezett matracra feküdve gazdagíthattuk ismereteinket a Földről, a Szaturnuszról és egypár csillagképről egy kedves néni előadásában. A pihenést követően több kísérletet nézhettünk meg egy bácsi vezényletével. Délben egy kis ebédszünetet tartottunk, elfogyasztva az otthonról hozott finomságokat, vagy a büfé kínálatát dézsmáltuk meg.

A rövid szünetet követően megnéztük a villámgenerátort és "Jákob létráját" is. A kötött programok között a tűz, a víz, a levegő és a föld szintjét nézhettük meg, ezen kívül sok új dolgot ismerhettünk meg és próbálhattunk ki. Nagy élmény volt beülni az 5D- s moziba. 4 fő egyszerre a kiválasztott kisfilmet nézhette végig. Az ajándékboltban sokan vásároltak egy kis emléket ami erre a szép napra emlékezteti majd őket. Nagyon szép volt, mindenki jól érezte magát és hamar eltelt az idő. A busz egy fáradt csapatot vett fel és egy vidám, boldog csapatot szállított Pápára.

 Gecsei Emma


Módosítás dátuma: 2019. szeptember 08. vasárnap, 19:48
 


Joomla!. XHTML and CSS.